Yhteystiedot

Turku Beach Volley ry

Pj. Johanna Björklund - 044 0221477
tbv@turkubeachvolley.fi

Valmennusvastaava Marko Ruohonen - 040 1437003

Nettisivuvastaava Petri Jalonen 

Seuraa meitä myös facebookissa ja instagramissa nimellä turkubeachvolley.

REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityminen on tehtävä omalla nimellä. Samoin tarvitaan oikea puhelinnumero ja muut yhteystiedot. Tämä siksi, että pystymme tarvittaessa ottamaan yhteyttä sekä erityisesti sen takia, että meillä on oikea jäsenlista mm.kaupungin avustuksen hakemista varten.

'nickname'-kohdan etunimi+sukunimellä saadaan myös rankinglistoista yhtenäisiä, sillä tietokannan 'nickname' = pelaajan nimi rankinglistalla. Tämä on oleellista heti nyt keväällä, kun kisat taas starttaavat kesäksi.

Muista valita sarja/kausi (season/series) kohdasta sekä miehet/naiset että 2019!

HUOM! Kirjautumispulmista ja muista kotisivuasioista voi joko kirjoittaa spostia yllä näkyvään osoitteeseen tai ottaa suoraan yhteyttä Johanna Björklundiin. Treeniasioissa voi ottaa yhteyttä tapahtumaan merkittyyn yhteyshenkilöön (yleensä Marko Ruohonen) ja sellainen löytyy useimmista muistakin tapahtumatiedoista.

JÄSENMAKSU

Turku Beach Volleyn tapahtumat ovat edelleen maksuttomia (poikkeuksena lopputurnaus ja mahdolliset ulkopuolisen valmentajan treenit), mutta vapaaehtoiset jäsenmaksut ovat enemmän kuin tervetulleita toimintamme edistämiseen. Rahaa käytetään esimerkiksi pallojen ja muiden varusteiden hankintaan. 

Seuran vapaaehtoinen jäsenmaksu on 20 euroa vuodessa (ei erillistä liittymismaksua, jäsenmaksu alaikäisiltä 10 €).

Sen voi maksaa tilille FI41 7997 7997 8444 64. Jäsenmaksun vastineeksi voi pelata toukokuusta syyskuuhun biitsiä hyvissä olosuhteissa seuran vuoroilla niin paljon kuin vain jaksaa. Lopputurnaukseen sekä mahdollisiin karsintoihin osallistuminen edellyttää, että jäsenmaksu on maksettu ennalta.

HUOM! Maksa jäsenmaksu, mahdolliset treenimaksut yms erikseen yksittäisinä maksuina, niin meidän rahastonhoitajan on paljon helpompi merkitä ne kirjanpitoon.

Saaja/recipient: Turku Beach Volley ry, FI41 7997 7997 8444 64 (Holvi, swift HOLVFIHH)
Viesti/message: Jäsenmaksu 2019, jäsenen nimi tai nimet (member’s name or names) ja syntymävuosi (year of birth)

Hallitus 2019

Puheenjohtaja Johanna Björklund
Varapuheenjohtaja Marko Ruohonen
Rahastonhoitaja Risto-Matti Ruonamo 
Jäsen Jenna Heinonen
Jäsen Laura Saukko

Yhdistyksestä

Tammikuussa 2015 virallisesti perustetun mutta jo 2012 toimintansa Urheilupuistossa aloittaneen Turku Beach Volley ry:n tarkoituksena on beach volleyn eli rantalentopallon edistäminen Turussa ja lähialueella, harrastajamäärän kasvattaminen ja lajin olosuhteiden parantaminen. 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kilpailuja, harjoituksia, kursseja, matkoja, talkoita, juhlia ja muuta lajiin liittyvää toimintaa sekä lapsille että aikuisille sekä harraste- että kilpatasolla. 

Historiaa

TBV KING OF THE BEACH
2012 Jere Koskinen
2013 Jere Koskinen
2014 Juha Pekkala
2015 Juha Pekkala
2016 Ville Juntura
2017 Peetu Viitala

2018 Akseli Kouki

TBV QUEEN OF THE BEACH
2014 Anni Määttänen
2015 Laura Saukko
2016 Outi Immonen
2017 Oona Sormunen

2018 Oona Sormunen