Näytösottelut torstaina 15.8. Urheilupuistossa!

  • Posted on: 14 August 2019
  • By: Joska Björklund

Torstaina 15.8. Urheilupuiston biitsikentillä on varmasti kauden kovatasoisimmat pelit!
Venäläisparit tulevat Suomeen beach volley kiertueelle ja haastavat Suomen kärkipareja. Turkuun parit saapuvat torstaina.

Ensimmäisessä pelissä klo 18.00 pelaavat Oleg Alekdandrov (171cm)/Stas Yepifanov (188cm), jotka saavat vastaansa TBV:n Marko Ruohosen ja Juha Pekkalan. Marko ja Juha nappasivat tänä vuonna ensimmäisen avoimen kiertueen turnausvoittonsa ja näin ollen ovat kovassa iskussa. Peli toimii varmasti myös hyvänä sparripelinä avoimen kiertueen finaaliturnausta varten!

Toinen peli pelataan kello 19.00 . Pari Vlad Mihaljov (188cm)/Vsevolod Bobrikov (198cm) pelaavat paria Akseli Kouki/Vili Topio vastaan.

Pelistä tulee varmasti kovatasoinen, sillä venäläispari sijoittui Venäjän mestaruus osakilpailussa elokuun alussa sijalle neljä. Mihaljov on Venäjän rankingsijalla 12 ja Bobrikov sijalla 21.

Akseli Kouki (-94) on monelle tuttu lentopallokentiltä, onhan hän pelannut mm. liigaa 2013 Lakkapäässä Rovaniemellä ja 2014 Raision Loimussa. Vili Topio (-99) on kotoisin Nurmijärveltä ja on valittu mm. viime vuonna lentopalloliiton toimesta vuoden beach volleyn miesjunioriksi. Kesällä Topio oli mukana alle 22-vuotiaiden EM-kisoissa ja kisat olivat hänelle jo viides nuorten arvoturnaus. 

Kouki ja Topio ovat tänä vuonna aloittaneet pelaamaan yhdessä ja jälki on ollut vakuuttavan nousujohteista. Sastamalassa pelatun SM-osakilpailun viides sija ja Vantaan kolmas sija antavat luottamusta lähteä haastamaan tosissaan Suomen kärkipareja sekä tavoittelemaan SM-mitalia Jyväskylästä 16.-18.8.2019.
Pari aikoo myös osallistua ensimmäistä kertaa ulkomailla pelattavaan turnaukseen, kokemusta haetaan Oslosta yhden tähden turnauksesta 28.8.-1.9.2019.

Näytösotteluihin on vapaa pääsy! Yleisöä toivotaan paikalle kannustamaan turkulaispareja ja katsomaan kovatasoista beach volleyta Urheilupuiston biitsikentille. Pelit siis klo 18.00 ja 19.00!