Queen of the beach 24.8.

Lohko 1:  1. Joska Björklund 6. Jenna Heinonen 7. Elisa Riski 12. Anna-Karin Noromies

Lohko 2:  2. Laura Saukko  5. Ida Mäkelä 8. Sofia Mäkitalo 11. Jonna Timperi

Lohko 3:  3. Oona Sormunen 4. Henna Sundström 9. Sofia Hakala 10. Emma Mäkelä

TURNAUSSÄÄNNÖT:

SORMIPASSI: virallinen beach volleyn tulkinta - kosketuksen käsiin tulee olla yhtäaikainen ja pallon liike saa olla vain yhteen suuntaan (Ei siis ns. hissipassia). Pallo ei myöskään saa pysähtyä kopiksi kosketuksen aikana. Pallon pyöriminen ei itsessään ole virhe, mutta useimmiten johtuu kosketuksen eriaikaisuudesta. Eli HUOM! passaa hihalla mikäli sormipassi ei ole kunnolla hallussa. Pelaajat ovat velvollisia ottamaan väärät passit pois. 

Lohkon ykkönen saa valita pallon tai puolen.

Toiselle kierrokselle 2 parasta/lohko sekä kaksi parasta lohkokolmosta. Mikäli pisteet ovat samat kahden tai useamman pelaajan osalta, jatkoon menee lopputurnausrankingin mukaisesti korkeammalla oleva pelaaja. Kolmannelle kierrokselle eli finaaliin kakkoskierrokselta kaksi parasta/lohko. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Voit ilmoittautua, MIKÄLI olet maksanut jäsenmaksun, kiitos. Maksutiedot;

Summa: 20€, junnut 10€. Saaja/recipient: Turku Beach Volley ry, FI41 7997 7997 8444 64 (Holvi, swift HOLVFIHH)
Viesti/message: Jäsenmaksu 2019, jäsenen nimi tai nimet (member’s name or names) ja syntymävuosi (year of birth).

ILMOT sisään VIIMEISTÄÄN TO 22.8. klo 16.00

16 parasta ilmoittautuneista pääsee pelaamaan. Mikäli pelaajia on tulossa enemmänkin, järjestetään karsintakierros ennen varsinaisia pelikierroksia. Aikataulu tarkentuu lähempänä, mutta näillä näkymin karsinnat pelataan luultavasti klo 14 paikkeilla. Varsinaiset pelikierrokset aloitetaan naisten turnauksen jälkeen mahdollisesti noin klo 15. 

 

Päivän aikana TBV tarjoaa ainakin kaffetta ja makkaraa.  :)

Kunhan King ja Queen on kruunattu (noin klo 18), kentät ovat vapaassa pelikäytössä. Pelien jälkeen meille on varattu tilat ravintola RantaKertusta klo 20.00 . Ruokailu on omakustanteinen.

Date: 
Saturday, 24 August, 2019 - 11:00

Comments

Jee, enää vähintään neljä tarvitaan! Te jotka harkitsette osallistumista, please tulkaa! Ja miksi nyt jo täällä kyselen, johtuu siitä että tähän tarvitaan EHDOTTOMASTI ainakin 12 pelaajaa ja mitä aikaisemmin niin monta on ilmoittautunut, sitä vähemmän se tietää stressiä mulle...koska jostain sitten pitää kaivaa ne puuttuvat pelaajat ja se on aina todella hankalaa ja stressaavaa, koska on vain muutama päivä aikaa järjestää asia ilmon sulkeutumisen jälkeen... Siksi toivon, että mahdollisimman moni houkuttelisi myös kaverinsa mukaan. Ja luvassa on pelien jälkeen mukava illanvietto TBV porukalla.

Ja huom mikäli jollekin pelaajalle tulee joku yht’äkkinen este, ilmoita siitä viipymättä mulle, kiitos.

Paljumahdollisuus pelien jälkeen, joten pyyhe ja uikkarit mukaan.

Päivän aikana TBV tarjoaa ainakin kaffetta ja makkaraa. :) Kunhan King ja Queen on kruunattu (noin klo 18), kentät ovat vapaassa pelikäytössä. Pelien jälkeen meille on varattu tilat ravintola RantaKertusta klo 20.00 . Ruokailu on omakustanteinen.

Lohkojaot tapahtumakuvauksessa ylhäällä. Kivi Kauppila on varapelaaja.

Naisten pelit alkaa tasan kello 11.30! Eli tule paikalle lämmittelemään ajoissa.

HUOM! Lue tapahtumakuvauksesta lopputurnauksen säännöt ja etenkin passisääntö, kiitos!

EDIT: LOHKON YKKÖNEN SAA VALITA PALLON TAI PUOLEN