Keskiviikkona pelailemaan!

  • Posted on: 22 April 2019
  • By: Joska Björklund

Moi!

Keskiviikolle lupaa niin hyvää keliä, että aloitetaan viikkokisapelailut. Kuitenkin tämä eka kerta pelataan vielä niin, ettei jaeta pisteitä. Muodostetaan silti lohkot vanhojen rankingien mukaisesti. Laita ilmo sisään mahdollisimman aikaisin, niin tiedetään montako on suunnilleen tulossa. (klikkaa artikkeli kokonaan auki.)

Uudet pelurit enemmän kuin tervetulleita, eikä tarvitse miettiä riittääkö oma taso. Koko kesä aikaa oppia tämä laji ja jos mietit, että voiko lentistaustalla tulla biitsikentälle niin ehdottomasti! Mutta mukana on myös niitä jolla esim. futistausta (allekirjoittanut) tai jokin muu urheilulaji. Eikä tarvitse olla edes urheilutaustaa! Riittää, jos intoa löytyy! Opastusta saa aina halutessaan ja meidän tapahtumissa pyritään aina järjestämään juuri oikea tasoinen peli/treeniporukka.

Virallisesti aloitetaan viikkokisat 8.5.

Tervetuloa!

pj Johanna Joska Björklund

Comments

JaanaKoski's picture

Oon ollu out koko kesän 2018 leikkauksen takia. Mites noi ranking pisteet? Aloitanko alusta? Kivaa päästä taas hiekalle!!

sun vanha 2017 score kerrotaan muistaakseni kertoimella 0,95... tarkistetaan se vielä. Mutta siis alusta ei ala. Ja huomenna ke 24.4. ei jaeta rankingpisteitä, tää on vähän tämmönen harjoituskerta vaan. Welcome back!