Seuran toiminta ja tapahtumiin osallistuminen

  • Posted on: 24 May 2018
  • By: Joska Björklund

Heippa!

Hienoa, että on saatu kauden toiminta käyntiin hyvässä säässä ja uusiakin pelureita on tullut mukaan.

Porukkaa on käynyt kiitettävästi seuran tapahtumissa ja varsinkin TBV-päivä oli palautteen mukaan aika onnistunut ja jatkossa se ehkä muodostuu jopa perinteeksi. Myös eilen Pekka Piipon vetämät treenit vetivät osallistujia yli neljäkymmentä. Hienoa!

Jotta jatkossakin toiminta saataisiin rullaamaan yhtä mukavasti, ilmoittautumiset seuran tapahtumiin tulee tehdä hyvissä ajoin. Treeni-ilmoittautumiset suljetaan tästä lähtien kello 14.00, jotta valmentaja pystyy suunnittelemaan treenit järkevästi.

VIIKKOKISA ILMOITTAUTUMISET toivotaan MIELUITEN JO TIISTAINA, nykymeininki on hieman tympeä kun 90% ilmoista tulevat sisään vasta viimeisen tunnin aikana. Itsellä on se mutu-tuntuma, että tämä on vaan huono tapa erittäin monelle, eikä riipu mistään oikeasta syystä. Seuran hallitus on keskustellut asiasta ja päätti kuitenkin, että ilmo on auki kuten tähänkin asti. Vaihtoehtona olisi laittaa se kiinni vaikka jo edellisenä päivänä...tämä siksi että pelaajien olisi helpompi suunnitella iltansa, kun tietää lohkojaot tarpeeksi ajoissa. Mutta siis, olethan fiksu ja ilmoittaudut ajoissa, kiitos!

Seuran hallituksen jäsenet, jotka pääasiassa toimintaa vetävät ja organisoivat, tekevät näitä hommia kuitenkin vapaaehtoisesti omien töidensä ohella. Siksi toivomme jokaisen pelaajan auttavan osaltaan tällä pienellä ajattelevaisuudella ilmoittautumisten osalta.

Viimeinen, mutta erittäin tärkeä asia. Turun Avoimet pelataan totutusti la ja su 9.-10.6. Toivomme, että mahdollisimman moni pääsisi auttamaan seuraa turnauksen järjestelyissä. Perjantaina 8.6. klo 19 lähtien kentät, verkot ja alue yleensäkin laitetaan kisakuntoon sekä la ja su talkoiltavaa riittää kenttien lanauksen, kioskivuorojen ja makkaran paiston  osalta. Talkootunteja on tarjolla parista tunnista koko viikonloppuun, ihan kunkin oman aikataulun mukaisesti. Talkootapahtuma luodaan sivuille, sinne voi sitten ilmoittautua.

Kiitos ja nähdään kentällä!

Comments

Hei, 1. Missä on shoutbox että voi esittää tämmöisiä kysymyksiä? 2. Onko huomenna treenit?

Sorry Mathias, huomasin vasta nyt viestisi. Mutta shoutbox pitäisi olla käytössä....itse olen sitä ainakin käyttänyt, eikö näy muille käyttäjille??

Mulla shoutboxia ei näy, kokeilin sekä puhelimella että selaimella.